Beheer van consultatiesoorten in functie van tijdblokken

 

Beheer van consultatiesoorten in functie van tijdblokken

Voor een better beheer en een meer efficiënte organisatie van uw online agenda, heeft doctoranytime een nieuwe functie ingesteld die ervoor zorgt dat u uw consultatiesoorten kunt beheren in functie van gekozen tijdblokken.

Als u dus slechts bepaalde consultatiesoorten wilt tonen, en niet allemaal, op een bepaald moment in de week, moet u die enkel selecteren en vervolgens de gewenste tijdblok kiezen.

Dat bevordert een goed time management, en het zorgt er bovenal voor dat uw patiënten beter geïnformeerd worden over uw consultatiesoorten in functie van uw wekelijkse tijdblokken.

 

Werking:

  • Als u zich op uw gebruikersprofiel bevindt en u heeft voordien uw consultatiesoorten geselecteerd, dan moet u naar het icoontje “Beheer van beschikbaarheden” gaan, en daarna op “Beschikbaarheden” klikken. Dan krijgt u al uw beschikbaarheden te zien.

 

 

  • Als u een nieuwe beschikbaarheid wilt toevoegen, gelieve dan zeker de tijdblokken aan te geven, en daarna de categorie “Alleen specifieke diensten zijn beschikbaar tijdens deze periode” te selecteren. Zodra dat gebeurd is, mag u op “Opslaan” klikken.

 

 

 

 

  • Er wordt een nieuwe pagina weergegeven en u krijgt drie opties: beschikbaar voor de gehele tijdblok; enkel beschikbaar voor een geselecteerde tijdblok; of niet beschikbaar. U moet enkel uw beschikbaarheid voor een bepaalde consultatiesoort en de tijdblok kiezen indien nodig. Druk op “Opslaan” om uw wijzigingen op te slaan.