Ontmoeting met Dr Leroy – Getuigenis over haar ervaring met doctoranytime

Hallo iedereen,

Met het oog op het steeds blijven verbeteren van onze oplossingen en diensten, heeft het team van doctoranytime.be het initiatief genomen om haar beoefenaars te gaan bezoeken. Het doel is om een hartelijke uitwisseling te verkrijgen over de gebruikservaring van ons platform met alle betrokken personen: secretaris, beoefenaar, centrummanager.

Vandaag ontmoeten we Dr Leroy, in haar praktijk. Laten we haar motivatie, haar beslissing om zich aan te sluiten bij het platform en haar ervaring op doctoranytime ontdekken.

Veel leesplezier.

———————————————————————————————

 

Dokter Alice Leroy, dermatologe, behaalde een diploma geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2007. Ze specialiseerde zich in dermatologie in 2011 en in huidoncologie aan de universiteit van Montpellier. Ze behaalde ook een diploma Dermoscopie aan de Universiteit van Lyon in 2012. Ze ontvangt u in haar privépraktijk in Ophain (Braine-l’Alleud) en in het medisch centrum Saint-George in Grez-Doiceau.

 

 

Wat was uw situatie voor u voor doctoranytime koos?

Ik werk 2 dagen per week in mijn privépraktijk, ik werd overspoeld door oproepen van mijn vele patiënten. Ik werd vaak gestoord tijdens mijn raadplegingen en ik moest een betrouwbaar en betaalbaar alternatief vinden omdat ik slechts 2 dagen per week privé werk.

 

Wat waren uw beweegredenen om u aan te sluiten bij doctoranytime?

Men had me verschillende soorten platformen voorgesteld om online afspraken te maken, maar geen enkele was verbonden aan een telesecretariaatsdienst. Ik hoorde praten over doctoranytime op de radiozender Pure FM en dezelfde week nog werd ik gecontacteerd door een adviseur van doctoranytime.

 

Welke kenmerken hebben u overtuigd?

Enerzijds het online afspraken maken en anderzijds het telefonisch afspraken maken. Zeker in mijn geval, ik heb oudere patiënten die niet altijd hun weg vinden op het internet, waardoor een telefonische dienst meer aansluiting vindt. De herinneringsms’jes evenals de andere functies leken ook relevant.

 

Maakt u dagelijks gebruik van de doctoranytime agenda? Kunt u hem een globale score geven?

Ja, ik gebruik de doctoranytime agenda alle dagen, vroeger gebruikte ik die van Google maar die van doctoranytime is uiteindelijk beter aangepast aan mijn praktijk. Ik vind dat hij de voorbije maanden veel verbeterd is, met verschillende personaliseerbare opties.Vandaag zou ik hem een 8/10 geven.

Ik vind het erg handig om een duidelijk overzicht te hebben van mijn patiënten en mijn maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse beschikbaarheden. Het gebruiksgemak is ook een grote troef!

 

Wat vinden uw patiënten ervan?

Ze houden ervan! Het is heel duidelijk, je ziet meteen alle beschikbare tijdsloten, dat is heel gemakkelijk en snel!

Ik heb mijn antwoordapparaat aangepast, ik vermeld nu dat het voortaan mogelijk is om online afspraken te maken of via het telesecretariaat van doctoranytime! Mijn patiënten zijn daar heel snel aan gewend geraakt.

 

Tot slot, zou u zeggen dat doctoranytime uw leven vereenvoudigt?

ZEKER EN VAST ! Ik ben heel tevreden. Het is zeer praktisch, ik ben verrukt, u heeft mijn professionele leven eenvoudiger gemaakt. Financieel gezien is de oplossing ook heel voordelig voor beoefenaars zoals ik.

 

 

Wij bedanken Dr Leroy om haar mening te delen op doctoranytime,

Het doctoranytime team,