[INFOGRAFIE] De 5 meest gevraagde medische en paramedische specialiteiten op het internet in België.

De 5 meest gevraagde medische en paramedische specialiteiten op het internet in België

Deze maand heeft het Doctoranytime-team bijna 4 miljoen aanvragen van Google België over de gezondheidszorg geanalyseerd om het probleem op te lossen:

 

Wat zijn de medische en paramedische specialiteiten die het meeste opgezocht worden op Google? Wat is de evolutie tussen 2016 en 2018?
Hier is een infografie die deze statische studie samenvat. Deze precieze informatie is afkomstig van de Keywords-planner-tool die beschikbaar is voor Doctoranytime België dankzij het grote budget dat is toegewezen aan online verwijzingen.

 

We willen ook Nicolas Moreau, onze google account strategist-partner, bedanken voor ons te adviseren en ondersteunen tijdens de overzicht.

 

 

DE 5 MEEST GEZOCHTE SPECIALITEITEN IN BELGIË

_____

Bent u een gezondheidswerker en wilt u gedetailleerde statistieken leren kennen? Vraag om meer informatie en onze adviseurs kunnen u vertellen hoeveel en hoe u patiënten u in uw omgeving op het internet opzoeken!

_____

Het gezondheidsveld wordt steeds meer en meer digitaal. Het evolueert zeer snel en de gebruiker probeert snel en efficiënt informatie te vinden. Hij wil een beoefenaar in de buurt van zijn huis vinden met een paar muisklikken dankzij zijn zoekmachine.
Internetonderzoek in de gezondheids- en onderwijssector in België
De gezondheidssector is één van de snelst groeiende sectoren. In de afgelopen 5 jaar hebben we gemerkt dat de internetgebruikers in hun browser vaker naar elementen zoeken in verband met gezondheid dan met onderwijs.
Als u de infografie wilt delen, volgt hier ingesloten code die u op uw website kunt plakken: