De mening van radioloog Elizabeth Schepens

We hebben Elizabeth Schepens, radioloog, geïnterviewd om te begrijpen hoe Doctoranytime de organisatie van haar praktijk heeft vereenvoudigd sinds ze zich drie jaar geleden bij ons heeft aangesloten.

Dr. Schepens geniet van ons managementsysteem met de mogelijkheid tot het maken van online afspraken.

 

Hoe werkte u voordat u gebruik maakte van Doctoranytime ? 

“We werkten met een papieren agenda A4 formaat. De situatie was erg moeilijk wanneer we wouden dat iemand anders dan wij de afspraken noteerden.”

 

Bent u tevreden met de service van Doctoranytime ? 

“Wij zijn tevreden van de service. In het begin vonden we dat het Nederlandstalige support team redelijk beperkt was, maar dit is recentelijk uitgebreid.”

 

Wat was uw motivatie om u aan te sluiten bij Doctoranytime ? 

“De grootste meerwaarde is dat we tijdens periodes dat we de praktijk willen sluiten de patiënten kunnen verwijzen naar de online agenda. We nemen tijdens die periodes de telefoon niet meer op, terwijl we dat vroeger wel deden.”

 

Hoeveel afspraken worden er per maand ongeveer online gemaakt? 

“Ik schat dat 10-15% van de afspraken online gemaakt worden, dit wil zeggen 60-90 per maand.”

 

Wat wilt u zeggen tegen de zorgverleners die nog twijfelen om Doctoranytime te gebruiken ? 

“Met deze online agenda kan je zorgen voor minder workload doordat je minder telefoontjes krijgt. Je krijgt feedback van de patiënten over hun ervaring, wat altijd interessant is. De agenda is heel flexibel te managen en je blijft meester over je tijd. Het is een zeer overzichtelijk agenda.”

Doe ook zoals radioloog Elizabeth Schepens en sluit u hier bij ons aan !